Over Mij

Hi, mijn naam is Gerda Prins!

 

Als gediplomeerd en ervaren pedicure heb ik altijd al een passie gehad voor het verzorgen van voeten. Het geeft me een gevoel van voldoening om mensen te helpen bij het verlichten van pijn en ongemakken die kunnen ontstaan door slechte voetverzorging. Ik kijk er naar uit om mijn kennis en vaardigheden met u te delen en u te helpen uw voeten gezond en mooi te houden.

 

Ik heb mijn opleiding tot pedicure gevolgd in 2001, bij instituut Dangremond in Den Haag en heb sindsdien talloze klanten geholpen met het behandelen van hun voeten. Ik ben trots op mijn vakbekwaamheid als pedicure en heb vele cursussen gevold over het behandelen van verschillende voetproblemen zoals eelt, likdoorns, schimmelnagels en ingroeiende nagels. In 2002 heb ik ook mijn specialisatie behaald voor het behandelen van diabetische en reumatische patiënten. Daarnaast heb ik ruime ervaring met het geven van voetmassages.

Mijn filosofie is dat goede voetverzorging niet alleen belangrijk is voor de gezondheid van onze voeten, maar ook voor ons algehele welzijn. Onze voeten dragen ons immers elke dag en verdienen daarom de beste zorg en aandacht. Als pedicure geloof ik dat het mijn taak is om mijn klanten te helpen hun voeten gezond en in topconditie te houden. Dit doe ik door het bieden van professionele en persoonlijke zorg, waarbij ik altijd rekening houd met de individuele behoeften en wensen van mijn klanten. Door mijn klanten te helpen een goede voetverzorgingsroutine te ontwikkelen en hen te adviseren over preventieve maatregelen, hoop ik bij te dragen aan hun algehele gezondheid en welzijn.


Mijn Salon


Reacties

Jelle
een jaar geleden

Gefeliciteerd met je prachtige nieuwe website Gerda!

Reactie plaatsen